deelnemer
Deelnemer Milena Noordman
Totaal bedrag € 511,68
Motivatie Mijn oma is afgelopen 12 september op 56 jarige leeftijd overleden aan longkanker. Ik deed veel met mijn oma en bleef graag bij haar slapen. Ik mis mijn oma erg en zou willen dat kanker niet bestond. Samen met mijn beste vriendin Emma en haar zus Wendy doen we mee om zoveel geld mogelijk op te halen. Mijn zusje Emilia verzamelt ook geld, maar mag helaas nog niet mee zwemmen. Daarom gaat zij een fietstocht maken en dit geld ook doneren.
deelnemer
Deelnemer Eduard Van Brakel
Totaal bedrag € 421,11
Motivatie Mijn moeder overleed in 2004 op 26 november aan kanker. 26 november 2004 was de dag dat mijn vader 65 werd en met pensioen ging. Mijn vader overleed 11 april 2016. Ook aan kanker. Alvleesklierkanker om precies te zijn. Beiden stierven binnen 3 maanden na de diagnose. Kanker moet de wereld uit. Daarvoor zwem ik graag.
deelnemer
Deelnemer Carmela Tinebra
Totaal bedrag € 410,00
Motivatie Mijn moeder en mijn schoonvader zijn vorige jaar overleden aan kanker. Een lieve vriend zit nu aan zijn chemo! Met deze aktie hoop ik een kleine bijdrage te kunnen leveren aan “Helpen kanker genezen! En samen zijn we sterk! Dus elke donatie is welkom! Bedankt en liefsX
deelnemer
Deelnemer Gernand Leusink
Totaal bedrag € 377,00
Motivatie Graag wil ik mij inzetten voor het goede doel omdat ik altijd heb gezwommen. Ook ben ik iedere dag bezig om mensen te ondersteunen met sportieve doelstellingen in de sportschool. Elke dag zie ik mensen die het beste uit zich zelf willen halen dmv trainingen. Wanneer je kanker krijgt is het allemaal niet meer zo vanzelfsprekend. De ziekte overwinnen door te vechten is dan nog het enige wat telt! Het afzien is dan niets vergeleken bij een zware training of groepsfitness workout. Graag wil ik voor Swim to Fight Cancer zoveel mogelijk geld ophalen om het onderzoek te steunen tegen deze vreselijke ziekte!
deelnemer
Deelnemer René den Otter
Totaal bedrag € 375,00
Motivatie Alle beetjes helpen in het gevecht tegen kanker die we als mensen gezamenlijk zullen gaan winnen. Ik doe mee! Wil jij mij sponsoren??
deelnemer
Deelnemer Joyce Versteeg
Totaal bedrag € 347,50
Motivatie Jezelf in beweging brengen en op die manier een steentje bijdragen aan onderzoek om zo voor de toekomst het verdriet, de wanhoop en onzekerheid voor diegenen die deze ziekte treft, te verminderen. Wie wil dat nu niet?
deelnemer
Deelnemer Emma van Luttikhuizen
Totaal bedrag € 324,83
Motivatie De oma van mijn beste vriendinnetje is in september overleden aan longkanker nu wil ik graag iets om geld in te zamelen. Dit doe samen met haar Milena en mijn zus Wendy. Ik wil ook heel graag 750 meter zwemmen want 500 meter vind ik te weinig
deelnemer
Deelnemer Wendy van Luttikhuizen
Totaal bedrag € 296,83
Motivatie Ik wil graag helpen om geld in te zamelen tegen deze rot ziekte.Ik wil ook graag de 1,5 km zwemmen omdat 500 meter geen uitdaging is voor mij ik zit al jaren op wedstijd zwemmen.