deelnemer
Deelnemer Siem Keijzer
Totaal bedrag € 6.373,00
Motivatie Ik wil heel graag een bijdrage leveren aan de strijd tegen kanker. In 2014 werd er bij mij huidkanker geconstateerd, gelukkig is dit tijdig en goed behandeld. Vorig jaar heb ik mee gezwommen en heb dat als waardevol ervaren. Dit jaar leg ik de lat nog hoger, ik ga namelijk 3 x 1,5 KM = 4500 meter zwemmen. Dit kleine beetje afzien staat niet in verhouding tot de strijd die je moet leveren als je door deze rot ziekte getroffen wordt! Dus steun Swim to Fight Cancer door mij te sponsoren! Alvast veel dank voor uw support.
deelnemer
Deelnemer Kelly Dollenkamp- Eimers
Totaal bedrag € 3.081,00
deelnemer
Deelnemer Erica Janssen
Totaal bedrag € 2.070,00
Motivatie ik gun iedereen al het geluk van de wereld. Laten we met elkaar zorgen dat kanker geen dodelijke ziekte meer is.
deelnemer
Deelnemer Sylvia Van Ark
Totaal bedrag € 2.000,00
Motivatie Ik heb zelf astma, en weet dus wat het is als je niet de dingen kunt doen die je graag zou willen doen, omdat je lichaam (tenminste zo voelt dat) je in de steek laat. Het is voor mij heel belangrijk om te sporten, en dat gaat op dit moment ook erg goed. Ik wil me dan ook graag op deze sportieve manier inzetten voor dit goede doel. Ik hoop daarmee een steentje bij te dragen aan het mogelijk maken van betere medicijnen voor mensen met kanker.
deelnemer
Deelnemer Rinaldo de Vos
Totaal bedrag € 1.934,50
Motivatie Toen ik hoorde van de Swim to Fight Cancer, twijfelde ik geen moment om hieraan mee te doen. Want wie, kent nu niet iemand in zijn directe omgeving die getroffen is door deze ziekte. Een ieder kan er wel een verhaal over vertellen. De één met een goede afloop, de ander helaas niet! Mijn verhaal…. Mijn lieve oma, die zoveel meer was dan een oma voor mij, waar ik alles mee deed en deelde heeft het leven moeten verlaten door deze ziekte. Ze barste van de energie, was ontzettend vitaal en fit. Gewoon een oma die heel oud zou gaan worden en mijn kinderen ging zien opgroeien. Helaas, was dàt slechts een droom. Het pakte totaal anders uit. Op de dag dat ons dochtertje door een vroeggeboorte ter wereld kwam, in het ziekenhuis, nu 2 jaar geleden, was mijn oma daar ook. Zij kreeg te horen dat haar leven niet lang meer ging duren, in mijn handen werd een nieuw leven gelegd, onze prachtige dochter. Wat zijn wij “dankbaar”, maar wat deed het ontzettend veel pijn dat we oma moesten laten gaan. Uiteindelijk heeft ze nog een kleine 7 weekjes kunnen genieten van haar achterkleindochter. We werden met onze neus op de feiten gedrukt. Wat ligt leven en dood toch akelig dicht bij elkaar! Voor mij rest er nu 1 doel en dat is zoveel mogelijk geld inzamelen om onderzoeken, medicatie en nieuwe behandelingen mogelijk te maken voor deze vreselijke “ killer “. En, niet te vergeten, mijn oma hield van water, zwemmen was haar grootste hobby…. Een eerbetoon aan mijn lieve oma, die mijn leven met haar liefde zo heeft verrijkt. In dankbare herinnering aan haar. Een eerbetoon aan alle mensen die door deze ziekte getroffen zijn. Willen jullie me steunen om geld op te brengen voor Swim to Fight Cancer? Samen sterk, samen vechten tegen kanker! Groetjes Rinaldo.
deelnemer
Deelnemer Cathrien Tromp-Van Driel
Totaal bedrag € 1.902,50
Motivatie Meer onderzoek helpt ons om kanker nog beter te behandelen. Deelname is een extra manier om iedereen die met deze ziekte in aanraking komt te steunen! En sporten is goed tegen kanker, dus let's swim.
deelnemer
Deelnemer GERTY Hille
Totaal bedrag € 1.800,00
Motivatie VOOR IEDEREEN EN ALLE ZIEKTES EN VOOR MIJN OVERLEDEN VRIENDEN
deelnemer
Deelnemer Mees Vosbeek
Totaal bedrag € 1.655,00
Motivatie Ik doe mee aan swim to fight cancer omdat mijn moeder afgelopen jaar borstkanker heeft gehad en ik iets wilde doen tegen deze ziekte.