deelnemer
Deelnemer Mila Koolman
Totaal bedrag € 4.275,00
Motivatie Op 7 augustus 2018 is mijn moeder, Lisette Koolman, overleden ten gevolge van sarcoom kanker. Ik hoop dat mijn opbrengst en van velen gebruikt kan worden voor een onderzoek naar minder bekende kanker soorten. Bij mijn moeder heeft de kanker zich verspreid door een leiomyosarcoom. Sarcomen komen bij 1,5% van alle kankerpatiënten op de wereld voor, waardoor naar deze vorm bijna geen onderzoek wordt gedaan en hierdoor dus weinig kans op overleven is. 6 weken geleden hoorde zij dit bericht, hier bleek geen behandeling voor mogelijk. Ze heeft nog maar een korte tijd om te leven.. Helaas zal mijn bijdragen haar niet meer kunnen redden maar misschien kunnen we er wel voor zorgen dat diegene die volgen wel een eerlijke kans krijgen.
deelnemer
Deelnemer Niek Leferink Op Reinink
Totaal bedrag € 2.800,00
Motivatie In 2005 is mijn moeder overleden aan de gevolgen van borstkanker. Omdat deze vreselijke ziekte daarna nog meerdere keren enorm dichtbij is geweest (zo is mijn vader nog 2x z'n vriendin verloren aan deze ziekte), is er geen gepaster doel om geld voor op te halen.
deelnemer
Deelnemer Harry Bosch
Totaal bedrag € 2.090,55
Motivatie O.a. ter nagedachtenis aan mijn pas overleden zwager. Na een strijd van 10 jaar tegen kanker heeft hij deze strijd begin juli op 58-jarige leeftijd moeten opgeven.
deelnemer
Deelnemer Siem Keijzer
Totaal bedrag € 1.930,33
Motivatie Ik ga zeker weer mee doen! Graag draag mijn steentje in Apeldoorn & Friesland bij aan dit goede doel. Ik heb de afgelopen twee keer bij Swim to Fight Cancer 055, mede door veel support uit Apeldoorn,( zie Siemzwemt op Facebook). Het open water zwemmen vind ik echt een spectaculaire ervaring. Ik zwem dus nu ook graag mee richting Leeuwarden op maandag 20 augustus als Maarten zijn monstertocht afrond. En natuurlijk doe ik voor de 3de maal mee in Apeldoorn.
deelnemer
Deelnemer Mees Vosbeek
Totaal bedrag € 1.350,75
Motivatie Mijn moeder heeft borstkanker en is gelukkig genezen, maar heel veel anderen niet daarom wil ik geld ophalen. Vorig deed ik ook al mee aan Swim To Fight Cancer. Dit was een groot succes, daarom dachten mijn vriend, Bart Giezeman, en ik we doen weer mee! Wij zijn zeventien, maar wij doen mee met de volwassenen, omdat wij getrainde zwemmers zijn.
deelnemer
Deelnemer Agnes Geradts-Vasters
Totaal bedrag € 1.300,00
Motivatie Fantastisch doel en super dat ik met mijn hobby zwemmen bij kan dragen.
deelnemer
Deelnemer Carmela Tinebra
Totaal bedrag € 1.215,00
Motivatie Mijn moeder en mijn schoonvader zijn vorige jaar overleden aan kanker. Onze lieve vriend Pierre zit nu aan zijn chemo! Met deze aktie hoop ik een kleine bijdrage te kunnen leveren aan “Helpen kanker genezen! En samen zijn we sterk! Dus elke donatie is welkom! Bedankt en liefsX
deelnemer
Deelnemer Theo Veeneman
Totaal bedrag € 1.185,00
Motivatie Afgelopen 12 maanden helaas weer een aantal mensen in mijn vrienden/kennissenkring met deze ziekte. Eén van mijn volleybalvrienden heeft deze strijd ook niet overleefd. Geld inzamelen voor onderzoek naar bestrijding van deze ziekte is hoog nodig. 't zal je maar overkomen!