deelnemer
Deelnemer Mila Koolman
Totaal bedrag € 3.790,00
Motivatie Op 7 augustus 2018 is mijn moeder, Lisette Koolman, overleden ten gevolge van sarcoom kanker. Ik hoop dat mijn opbrengst en van velen gebruikt kan worden voor een onderzoek naar minder bekende kanker soorten. Bij mijn moeder heeft de kanker zich verspreid door een leiomyosarcoom. Sarcomen komen bij 1,5% van alle kankerpatiënten op de wereld voor, waardoor naar deze vorm bijna geen onderzoek wordt gedaan en hierdoor dus weinig kans op overleven is. 6 weken geleden hoorde zij dit bericht, hier bleek geen behandeling voor mogelijk. Ze heeft nog maar een korte tijd om te leven.. Helaas zal mijn bijdragen haar niet meer kunnen redden maar misschien kunnen we er wel voor zorgen dat diegene die volgen wel een eerlijke kans krijgen.
deelnemer
Deelnemer Harry Bosch
Totaal bedrag € 1.552,00
Motivatie O.a. ter nagedachtenis aan mijn pas overleden zwager. Na een strijd van 10 jaar tegen kanker heeft hij deze strijd begin juli op 58-jarige leeftijd moeten opgeven.
deelnemer
Deelnemer Agnes Geradts-Vasters
Totaal bedrag € 1.275,00
Motivatie Fantastisch doel en super dat ik met mijn hobby zwemmen bij kan dragen.
deelnemer
Deelnemer Mark Bakker
Totaal bedrag € 1.135,00
Motivatie Ik heb al teveel mensen in mijn omgeving zien strijden en overlijden door kanker . Ook in mijn familie . Nu strijdt mijn nichtje (38) tegen deze ziekte en zij is mijn motivatie om mee te doen. Ik doe mee aan de 1500 meter op 16 september in Apeldoorn. Jouw donatie helpt vele mensen in hun strijd en met de zoektocht naar het juiste geneesmiddel. Bedankt voor je steun , ook namens ons team; You never swim alone .
deelnemer
Deelnemer Johan Konings
Totaal bedrag € 735,00
Motivatie snel inschrijven om zoveel mogelijk mensen mee te krijgen. mooi initiatief om via zwemsport iets te doen voor de kankerbestrijding
deelnemer
Deelnemer Carmela Tinebra
Totaal bedrag € 705,00
Motivatie Mijn moeder en mijn schoonvader zijn vorige jaar overleden aan kanker. Onze lieve vriend Pierre zit nu aan zijn chemo! Met deze aktie hoop ik een kleine bijdrage te kunnen leveren aan “Helpen kanker genezen! En samen zijn we sterk! Dus elke donatie is welkom! Bedankt en liefsX
deelnemer
Deelnemer Yvana Bloem
Totaal bedrag € 700,00
Motivatie Ik wil graag dat niemand meer overlijdt aan kanker.
deelnemer
Deelnemer Erica Janssen
Totaal bedrag € 645,00
Motivatie Hoop doet leven! Hoop kan er alleen maar zijn als er steeds weer baanbrekend onderzoek wordt gedaan, zodat kanker geen dodelijke ziekte meer zal zijn. Ik zwem voor Vivian van Myrthe en Oma Goedhart.