deelnemer
Deelnemer Milena Noordman
Totaal bedrag € 1.019,28
Motivatie Mijn oma is afgelopen 12 september op 56 jarige leeftijd overleden aan longkanker. Ik deed veel met mijn oma en bleef graag bij haar slapen. Ik mis mijn oma erg en zou willen dat kanker niet bestond. Samen met mijn beste vriendin Emma en haar zus Wendy doen we mee om zoveel geld mogelijk op te halen. Mijn zusje Emilia verzamelt ook geld, maar mag helaas nog niet mee zwemmen. Daarom gaat zij een fietstocht maken en dit geld ook doneren.
deelnemer
Deelnemer Yvana Bloem
Totaal bedrag € 975,00
Motivatie Ik wil graag dat niemand meer overlijdt aan kanker.
deelnemer
Deelnemer Koen Altena
Totaal bedrag € 657,65
Motivatie Ik ben 10-jarige Koen, ik heb 9 zwemdiploma's en 2 zwembrevetten maar zwemmen in het kanaal is echt nog een uitdaging voor mij. Ik zwem voor mijn oma en tante en oom die zijn gestorven aan kanker en om geld op te halen zodat er in de toekomst niemand meer hoeft te sterven aan kanker. Wat ik heel gaaf vind is dat ik met mijn zwemschool mee mag zwemmen in de afstand: 1500 meter!
deelnemer
Deelnemer Emma van Luttikhuizen
Totaal bedrag € 458,55
Motivatie De oma van mijn beste vriendinnetje is in september overleden aan longkanker nu wil ik graag iets om geld in te zamelen. Dit doe samen met haar Milena en mijn zus Wendy. Ik wil ook heel graag 750 meter zwemmen want 500 meter vind ik te weinig
deelnemer
Deelnemer Wendy van Luttikhuizen
Totaal bedrag € 437,92
Motivatie Ik wil graag helpen om geld in te zamelen tegen deze rot ziekte.Ik wil ook graag de 1,5 km zwemmen omdat 500 meter geen uitdaging is voor mij ik zit al jaren op wedstijd zwemmen.
deelnemer
Deelnemer Gigi Limburg
Totaal bedrag € 425,00
Motivatie Kanker is al jaren lang een dodelijke ziekte en ik vind dat dit tegengegaan moet worden! Daarom zet ik mij in om zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar kanker!
deelnemer
Deelnemer Elske Fehmers
Totaal bedrag € 315,00
Motivatie Op deze manier wil ik samen met mijn moeder een sportieve bijdrage leveren aan onderzoek naar kanker en ontwikkeling van geneesmiddelen tegen deze ziekte.
deelnemer
Deelnemer Daan Andela
Totaal bedrag € 260,00
Motivatie Omdat mijn opa en oma kanker hebben! En ik hoop veel geld op te halen voor dit doel.
12
>