Doe mee!

Wil jij ook jouw bijdrage leveren aan de strijd tegen kanker? Doe dan mee aan deze editie van Swim to Fight Cancer Apeldoorn en zamel met jouw deelname geld in voor fellowships. Een fellowship is een persoonlijke beurs voor jonge, talentvolle artsen en onderzoekers. Van wie wij verwachten dat ze een belangrijke rol gaan spelen in het kankeronderzoek in Nederland. Klik hier om meer te lezen over de fellowships.

Schrijf je daarom nu in voor één van afstanden en ga samen met alle andere deelnemers de strijd aan om nóg meer geld in te zamelen voor de stichting Fight cancer. Dat geld inzamelen doe je door je familie, vrienden, collega’s, buren, teamgenoten en iedereen die je kent te vragen om jouw deelname aan Swim to Fight Cancer Apeldoorn financieel te steunen. Zij kunnen via deze link https://apeldoorn.swimtofightcancer.nl/doneer een donatie aan jou doen. Van al onze deelnemers vragen wij ten minste € 250,00 aan donaties op te halen. Hoeveel sponsorgeld haal jij op?

Schrijf je in als businessteam (maximaal vier personen)! Inschrijfgeld voor een businessteam bedraagt € 500,-. Elk teamlid maakt zich hard om minimaal € 250,- aan donaties op te halen, zodat het team minimaal €1.000,- bij elkaar brengt voor het goede doel. 

Een teamlid kan kiezen om 250, 750 of 1500 meter te zwemmen. 

Kijk hier voor de deelnamepakketten, of klik hieronder op 'ga door' om je businessteam in te schrijven!

Schrijf je in als schoolteam (maximaal vier personen)! Inschrijfgeld voor een schoolteam bedraagt € 125,-. Elk teamlid maakt zich hard om minimaal € 250,- aan donaties op te halen, zodat het team minimaal €1.000,- bij elkaar brengt voor het goede doel. 

Een teamlid kan kiezen om 250, 750 of 1500 meter te zwemmen. 

Kijk hier voor de deelnamepakketten, of klik hieronder op 'ga door' om je schoolteam in te schrijven!

Schrijf je in als vriendenteam (maximaal vier personen)! Inschrijfgeld voor een vriendenteam bedraagt € 125,-. Elk teamlid maakt zich hard om minimaal € 250,- aan donaties op te halen, zodat het team minimaal €1.000,- bij elkaar brengt voor het goede doel. 

Een teamlid kan kiezen om 250, 750 of 1500 meter te zwemmen. 

Kijk hier voor de deelnamepakketten, of klik hieronder op 'ga door' om je vriendenteam in te schrijven!

Is er al een team aangemaakt en wil je je daarbij aansluiten, meld je dan hier aan!

Klik op ‘Ga door’ om je in te schrijven bij jouw team.

Schrijf je in als individuele zwemmer! Inschrijfgeld bedraagt € 35,00. Elke zwemmer maakt zich hard om minimaal € 250,- aan donaties op te halen voor het goede doel.

Je kan kiezen om 250, 750 of 1500 meter te zwemmen. 

Ben je jonger dan 18 jaar, schrijf je dan in als Junior.

Kijk hier voor de deelnamepakketten, of klik hieronder op 'ga door' om je businessteam in te schrijven!


 

Schrijf je in als junior zwemmer als je tussen de 10 - 18 jaar bent! Inschrijfgeld bedraagt € 20,00. Elke zwemmer maakt zich hard om minimaal € 100,- aan donaties op te halen voor het goede doel.

 

Je kan kiezen om 250 of 500 meter te zwemmen. 

Kijk hier voor de deelnamepakketten, of klik hieronder op 'ga door' om je in te schrijven! 

Naast deelnemers zoeken wij ook vrijwilligers die tijdens de dag zelf hun steentje willen bijdragen.Heb jij interesse? Klik op ‘Ga door’ en meld je aan.