Doneer


Wil je geld doneren aan een team, een individuele deelnemer, een junior of rechtstreeks aan het goede doel? Maak dan hier je keuze en lever zo ook een bijdrage aan de strijd tegen kanker!Selecteer met onderstaand rolmenu het team dat je wilt ondersteunen en klik vervolgens op 'ga door’. Je kunt hier het overzicht van de teams vinden. Ieder team heeft een eigen pagina waarop je ziet hoeveel er op dat moment aan dat team gedoneerd is. Vul hier de verdere gegevens in en rond jouw donatie af.
Selecteer met onderstaand rolmenu de deelnemer die je wilt ondersteunen en klik vervolgens op 'ga door'. Je kunt hier het overzicht van de deelnemers vinden. Iedere deelnemer heeft een persoonlijke pagina waarop je ziet hoeveel er op dat moment gedoneerd is. Vul hier de verdere gegevens in en rond jouw donatie af.
Heb je geen speciale binding met één van de deelnemers of teams, maar wil je wel het goede doel met een donatie ondersteunen, klik dan op ‘Ga door’ en rond jouw donatie af.

Wil je met jouw bedrijf het evenement sponsoren (hetzij financieel, hetzij met middelen), neem dan per mail contact op met de organisatie van Swim to Fight Cancer.