Nieuws

Swim to Fight Cancer in het kort

Eén op de drie mensen krijgt kanker in zijn of haar leven. Samen kunnen we ervoor zorgen dat kanker een ziekte wordt die niet meer dodelijk is. Samen in actie voor meer kankeronderzoek. Swim to Fight Cancer biedt je een mogelijkheid om ook een steentje bij te dragen.

 

Bij deze tweede editie van Swim to Fight Cancer in Apeldoorn zwem je, als individuele zwemmer of met je bedrijventeam, in het Apeldoorns kanaal tussen de bruggen in de Deventerstraat en de Molenstraat, om samen met honderden anderen zoveel mogelijk geld bij elkaar te brengen voor de strijd tegen kanker. Via jouw strijd tegen het water. 

 

Over Fight cancer
Fight cancer is een jonge en eigenzinnige stichting voor jongvolwassenen die fondsen werft voor KWF Kankerbestrijding. Onder het motto ‘Love life. Fight cancer.’ laten zij zien dat de strijd tegen kanker resultaat oplevert en inspireren wij mensen om mee te doen.

Fight cancer wil jonge mensen bewust maken van de noodzaak van kankerbestrijding, ze betrekken bij de strijd tegen kanker en vooral: aansporen tot actie!

De opbrengsten van Fight cancer gaan via KWF Kankerbestrijding naar wetenschappelijk kankeronderzoek en preventie.

31-8-2016