De aftermovie!


Voorlopige tussenstand
Swim to Fight Cancer Apeldoorn 2018 zit er op. Wat een prachtige dag hebben wij er met zijn allen van gemaakt. Zwemmers, vrijwilligers, sponsoren, organisatie en de toeschouwers. Wij zijn trots en blij met de voorlopige eindstand. Je kunt de komende 2 weken nog steeds doneren   https://apeldoorn.swimtofightcancer.nl/doneer

16-9-2018
Geslaagd proefzwemmen op zondag 9 september jl.
Vandaag de laatste proefzwemtraining in Bussloo onder leiding van Siem Keizer. Een mooi generale repetitie voor volgende week zondag 16 september. Voor meer foto's kijk op onze facebookpagina.


10-9-2018
Programma zondag 16 september a.s.


12.00 - 13.00  Ontvangst en inschrijven van deelnemers
13.00 - 13.30  Opening Swim to Fight Cancer 2018
13.30               De eerste zwemmers gaan het water in
15.15               De laatste zwemmers komen uit het water
15.30               Bekendmaking eindbedrag
8-9-2018
Locatie op 16 september a.s. is gewijzigd!

Belangrijke wijziging! We hebben besloten om Swim to Fight Cancer Apeldoorn op zondag 16 september as. te verplaatsen naar  Bussloo (ingang Pitch & Putt).  Door de warme zomer is de waterstand van het kanaal te laag en heeft het bestuur besloten de locatie te wijzigen naar Bussloo. Parkeren kan op P1. Iedereen is van harte welkom de zwemmers aan te moedigen!
31-8-2018
Locatie proefzwemmen is verplaatst
Hierbij een belangrijk bericht voor as. donderdag. We gaan proefzwemmen in Bussloo in plaats van in het kanaal. Klik hier voor de nieuwsbrief met alle informatie.

22-8-2018

Nieuws

Leuke actie van Speedo en Jobe Watersport!

Voor komend Swim to Fight Cancer evenement hebben we zowel met Speedo als met Jobe Watersport een leuke deal gemaakt! Beide partijen willen de deelnemer en het goede doel maar wat graag ondersteunen. Naast dat ze korting geven op aangeschafte produkten doneren ze per verkochte bril/wetsuite een deel van de omzet aan Fight cancer!Jobe Wetsuits


Zwem jij mee op 16 september? Dan is een wetsuit ten zeerste aan te raden. Mocht de watertemperatuur onder de 18º zijn, dan is het zelfs verplicht.

Zoals altijd denken we met je mee. Je kunt bij Jobe sports met 20% korting een wetsuit aanschaffen als je deze code gebruikt: STFC18Speedo zwembril:
Aanbieding! Swim to Fight Cancer zwembril

Onze partner Speedo heeft voor ons een Swim To Fight Cancer zwembril geselecteerd.Van de € 25,00 (incl. verzendk.) gaat € 5,00 naar Fight t.b.v. kankeronderzoek. Perfect voor de echte zwemliefhebbers, de brillen zijn voorzien van brede visie Anti-fog Ultra lenzen voor superieure perifere visie en duidelijkheid. De nieuwe Futura Biofuse Flexiseal-bril biedt ultieme comfort. De nieuwe superzachte flexibele afdichting biedt meer flexibiliteit voor een nog zachtere pasvorm rond het oog. Schok dempende comfortabele afdichting en Biofuse technologie zorgen voor een optimale en comfortabele pasvorm met een grote lek-weerstand

Te bestellen via stfc@fightcancer.nl

9-8-2018
Zwemmen in open water en trainingsschema

Zwem je voor het eerst in open water en vind je het best spannend? Dan hebben we voor je informatie die nuttig kan zijn in de voorbereiding. Links naar uitgebreide artikelen hierover vind je hier:

 

Daarnaast hebben we voor je een trainingsschema dat geleidelijk opbouwt naar 2 kilometer en daarmee geschikt is voor de deelnemers van Swim to fight Cancer. Het schema kun je hier downloaden.

 

8-8-2018
Steun jij ook, net zoals Marcel Wouda, Swim to Fight Cancer Apeldoorn?
Zwem dan mee op 16 september of doneer. Meehelpen bij de organisatie als vrijwilliger kan natuurlijk ook!

Zwemmen in open water en trainingsschema


Zwem je voor het eerst in open water en vind je het best spannend? Dan hebben we voor je informatie die nuttig kan zijn in de voorbereiding. Links naar uitgebreide artikelen hierover vind je hier:

Daarnaast hebben we voor je een trainingsschema dat geleidelijk opbouwt naar 2 kilometer en daarmee geschikt is voor de deelnemers van Swim to fight Cancer. Het schema kun je hier downloaden.

Gebruik Malkander en het Boschbad in juli en augustus!

Op vertoon van inschrijvingsbewijs ‘Swim’ kunnen alle deelnemers  in de maanden juli en augustus kosteloos komen trainen in het wedstrijdbad van Boschbad of Malkander op onderstaande tijden:

Boschbad:

Dinsdag en donderdag van 07:00-10:00 uur
Maandag, woensdag en vrijdagavond van 18:00-19:30 uur.

Malkander:

Maandagen:     07:00-08:30 / 12:00-13:00 / 20:30-22:00
Dinsdagen:      12:00-13:00 / 20:30-22:00
Woensdagen:   07:00-08:30 / 12:00-13:00
Donderdagen:  12:00-13:00
Vrijdagen:         07:00-08:30 / 12:00-13:00

In de 6 weken zomervakantie gelden er andere openingstijden, deze worden via de site van Malkander gecommuniceerd.

Accres, bedankt!!
En deelnemers veel trainingsplezier!

 

8-6-2018

Promotiemateriaal

Heb je je ingeschreven en heb je promotiemateriaal nodig om je door je familie, vrienden, collega's en buren te laten sponsoren? Deze flyers kun je downloaden en hiermee je sponsors enthousiasmeren. Succes!

Bas van de Goor is ambassadeur van Swim to Fight Cancer

Wij zijn trots op onze ambassadeur Bas van de Goor. Steun jij ook Swim to Fight Cancer op 16 september? Zwem mee of doneer.

1-6-2018
Swim to Fight Cancer in het kort

Eén op de drie mensen krijgt kanker in zijn of haar leven. Samen kunnen we ervoor zorgen dat kanker een ziekte wordt die niet meer dodelijk is. Samen in actie voor meer kankeronderzoek. Swim to Fight Cancer biedt je een mogelijkheid om ook een steentje bij te dragen.

 

Bij deze tweede editie van Swim to Fight Cancer in Apeldoorn zwem je, als individuele zwemmer of met je bedrijventeam, in het Apeldoorns kanaal tussen de bruggen in de Deventerstraat en de Molenstraat, om samen met honderden anderen zoveel mogelijk geld bij elkaar te brengen voor de strijd tegen kanker. Via jouw strijd tegen het water. 

 

Over Fight cancer
Fight cancer is een jonge en eigenzinnige stichting voor jongvolwassenen die fondsen werft voor KWF Kankerbestrijding. Onder het motto ‘Love life. Fight cancer.’ laten zij zien dat de strijd tegen kanker resultaat oplevert en inspireren wij mensen om mee te doen.

Fight cancer wil jonge mensen bewust maken van de noodzaak van kankerbestrijding, ze betrekken bij de strijd tegen kanker en vooral: aansporen tot actie!

De opbrengsten van Fight cancer gaan via KWF Kankerbestrijding naar wetenschappelijk kankeronderzoek en preventie.

31-8-2016