De Organisatie: 

Team Swim to Fight Cancer 2018

Swim to Fight Cancer Apeldoorn 2018 wordt georganiseerd door het Team Swim to Fight Cancer 2018.
Het team bestaat uit het bestuur (vrijwillige bestuursleden met allen een eigen portefeuille en gezamenlijke verantwoordelijkheid) en vele vrijwilligers.  Team Swim 055 wordt ondersteund door Accres Apeldoorn B.V. 
De taken zijn als volgt belegd:

Mirjam Makkinga - Website en mailbox (vragen deelnemers)

Elke dag wordt er wel aan iemand de afschuwelijke diagnose kanker verteld. Afgelopen jaar hebben ze dit ook aan mijn lieve vriendin verteld. Je maakt van dichtbij mee hoeveel pijn en verdriet deze verschrikkelijke ziekte aanricht bij haar en haar gezin en familie, en je ziet en voelt hoe groot het gevecht is om de ziekte te overwinnen. En dan word je alleen maar heel stil. Door me in te zetten voor Swim to Fight Cancer wil ik een bijdrage leveren aan een toekomst waarin we de kanker kunnen overwinnen!

 

Corrie en Gerrit Konijnenberg - Financiële administratie

Van heel dichtbij hebben wij meegemaakt wat er gebeurd als je de diagnose kanker krijgt. Het zet je leven totaal op zijn kop. Wij hopen als vrijwilliger een klein steentje bij te dragen in de strijd tegen deze afschuwelijke ziekte.  Iedereen gunnen wij een gezonde, kankervrije, toekomst.

Wij hopen dat de Stichting een mooi bedrag binnenhaalt voor Fight cancer!

 

Tom Spijker - In en op het water

Waarom ik mee vecht? Er zijn teveel mensen die te maken hebben met deze vreselijke ziekte. Uit ervaring weet ik hoe belangrijk het is dat er onderzoek wordt gedaan naar de bestrijding van deze ziekte. Met mijn inzet hoop ik een steentje bij te kunnen dragen om deze ziekte in de toekomst voorgoed te kunnen stoppen. 

 

Ton van Laarhoven - Horeca

Er is geen argument te bedenken waarom je je niet inzet voor een goed doel.
Het ondersteunen van welk goed doel dan ook, verrijkt je eigen leven en geeft hoop voor vele mensen op een betere toekomst.
Stel je eens voor een wereld zonder deze ziekte. Dat deed me denken aan John Lennons “Imagine”.  Stel je eens voor: een wereld zonder kanker. Laten we het niet bij dromen houden. Laten we het gevecht aangaan.

Twieb Kats - Entertainment

 

Jan van de Kooi - Operatie en veiligheid

Ik heb vaak de spreuk gebruikt dat het leven te kort is om slechte wijn te drinken. Nu is dat natuurlijk makkelijker gezegd dan voor iedereen gedaan. We drinken uiteraard allemaal wel eens wat mindere wijn. Als ik ertoe bij kan dragen dat iemand wat langer en/of lekkerder van de wijn kan genieten help ik graag mee!

Nicole Dürr

Love live, fight cancer

Een mooi levensmotto waar ik me graag voor inzet en hard voor wil maken. Net zoals zoveel mensen in Nederland heb ik van dichtbij de gevolgen van kanker meegemaakt. Ik hoop dat in de toekomst iedereen gelijke kansen krijgt om de ziekte een halt toe te roepen.