team
Team Team De Steeg
Totaal bedrag € 4.602,22
Motivatie Nog steeds krijgen veel mensen direct of indirect te maken met kanker. Het belang van nieuw wetenschappelijk onderzoek is daarom groot. Wij zwemmen als vrienden graag mee voor dit belangrijke doel, Swim To Fight Cancer!
team
Team Team Odyssee
Totaal bedrag € 3.845,00
Motivatie Wij dragen graag ons steentje bij aan de strijd tegen deze vreselijke ziekte!
team
Team Saxhotel
Totaal bedrag € 3.809,91
Motivatie Na het organiseren van een inzamelingsevenement gaan wij, studenten en docenten van Saxion Hotel Management, ook daadwerkelijk meezwemmen 16 september om ons steentje bij te dragen aan onderzoek naar kanker.
team
Team You never swim alone
Totaal bedrag € 3.138,23
Motivatie Voor onze zus, nicht en vriendin in het bijzonder, maar ook voor alle anderen, die op dit moment de oneerlijke strijd tegen kanker leveren!
team
Team Team Axel I
Totaal bedrag € 2.725,00
team
Team Rabobank Apeldoorn en omgeving
Totaal bedrag € 2.236,00
Motivatie Als trotse sponsor zwemmen wij ook graag mee om zoveel mogelijk donaties op te halen voor onderzoek in de strijd tegen kanker
team
Team ManEngenius
Totaal bedrag € 2.157,50
team
Team Swim 2018 team Walter
Totaal bedrag € 1.985,00
Motivatie We weten wat het is om zo ziek te zijn! Graag doen we actief mee. Zodat jonge artsen en onderzoekers hun werk kunnen doen. In de hoop dat kanker op termijn geen dodelijke ziekte meer is. Bij onze voorbereiding en in het water denken we aan onze lieve & sportieve ouders! onze actie is ook een eerbetoon aan hen!