team
Team Oncologie Gelre
Totaal bedrag € 9.517,50
Motivatie We werken de hele dag aan ziektes die we graag willen bestrijden! Als behandelaars van deze ziekte steunen we op deze sportieve manier onderzoek naar deze ziekte.
team
Team Nysingh
Totaal bedrag € 4.453,00
Motivatie Ook wij kennen in onze directe omgeving veel mensen die met kanker worden geconfronteerd. We vinden het fantastisch om op een sportieve manier het onderzoek naar kanker verder mogelijk te kunnen maken en dragen graag een steentje bij!
team
Team Ponton Bedrijfstraining en Coaching
Totaal bedrag € 3.906,27
Motivatie Er is nooit genoeg onderzoeksgeld om de vreselijke ziekte kanker te helpen bestrijden. Met onze deelname is er weer een druppel water die met vele andere een emmer kan vullen
team
Team Rotaryclub Apeldoorn 't Loo
Totaal bedrag € 3.385,00
Motivatie Met elkaar komen we een stapje dichter bij genezing van kanker. Wij zwemmen tegen kanker!
team
Team Wassink BV Technische Groothandel
Totaal bedrag € 3.145,00
Motivatie Helaas van dichtbij mee moeten maken wat de ziekte voor verdriet brengt, samen bestrijden en niet opgeven is het motto
team
Team Huisartsen-woninginrichting aan huis
Totaal bedrag € 2.561,00
Motivatie Wij hebben in ons werk veel te maken met mensen die getroffen worden door deze ziekte. En ook met mensen die soms bezorgd zijn of ze deze ziekte misschien niet hebben of gaan krijgen. In alle gevallen proberen wij hen zo goed mogelijk te begeleiden. Des te meer onderzoek er gedaan wordt, des te meer behandelingen en des te meer mensen die genezen kunnen worden.
team
Team AACC Accountants Belastingadviseurs
Totaal bedrag € 2.406,84
Motivatie Samen de zwemkrachten bundelen in de strijd tegen deze vreselijk ziekte!
team
Team Ter Hoeven Verf
Totaal bedrag € 2.340,00
Motivatie Mooi initiatief!
12
>