team
Team Team Axel I
Totaal bedrag € 375,00
team
Team De Waterjuffers Soroptimistclub Apeldoorn
Totaal bedrag € 295,00
Motivatie Iedereen heeft of krijgt in zijn nabije omgeving of zelf met kanker te maken. Onderzoek is zo belangrijk om betere behandelingen te vinden. Er is al veel bereikt, maar nog lang niet genoeg.
team
Team Zwemschool Dolfijn
Totaal bedrag € 65,00
team
Team Schavuiten
Totaal bedrag € 50,00
Motivatie Net als jij willen wij een vuist maken tegen deze ziekte. Het team de 'Schavuiten' zwemt samen om een mooi bedrag op te halen voor dit goede doel. Door middel van onderzoek naar deze ziekte worden medicijnen en behandel methodes steeds beter. Wij zetten ons hiervoor in en gaan daarom als team op zondag 16 september zwemmen in het Apeldoorn Stadskanaal. Vind jij dit ook belangrijk? Laat dan een donatie achter zodat we samen kunnen vechten tegen kanker.
team
Team Noord Holland
Totaal bedrag € 45,00
team
Team Swim 2018 team Walter
Totaal bedrag € 30,00
Motivatie We weten wat het is om zo ziek te zijn! Graag doen we actief mee. Zodat jonge artsen en onderzoekers hun werk kunnen doen. In de hoop dat kanker op termijn geen dodelijke ziekte meer is. Bij onze voorbereiding en in het water denken we aan onze lieve & sportieve ouders! onze actie is ook een eerbetoon aan hen!
team
Team Apeldoornse watervrienden
Totaal bedrag € 0,00
Motivatie De Apeldoornse watervrienden maakt zich hard voor swim to fight cancer. Wij als team gaan zo veel mogelijk geld inzamelen voor dit goede doel.
1